Arbetspass Hamburgeri
- Första passet för dagen: Startar samtidigt som första matchen. Ni som har första passet för dagen ställer iordning och plockar fram lök, dressing, kryddor, servetter, fickor, drickor och hackar ordentligt med sallad. Första passet går det att vara 3st och även sista passet men därmellan bör man vara 4st för att hinna med allt. (Cupansvariga hjälper till när de har möjlighet med sallad osv)
- Sista passet för dagen: Ni som har sista passet för dagen plockar undan och rengör grillen samt diskar grillbestick.
- Drickor: Finns i kylen utomhus. Extra drickor förvaras i ishockeygaraget.
- Hamburgare och hamburgerbröd: Förvaras i gamla domarrummet mellan gamla dam- och herrs omklädningsrum. (Nuvarande för juniorer). Eller i en frys ute vid hamburgeriet.
- Drickor: Förvaras i en kyl ute vid hamburgeriet. Påfyllning finns i ishockeygaraget.
- Sallad och lök: Förvaras i klubblokalen alt. kiosken i mån om plats. Löken är frusen så kom ihåg att ta fram den i god tid så den hinner tina. (Cupansvariga bistår)
- Dressing: Förvaras i kylen i gamla domarrummet mellan gamla dam och herrs omklädningsrum.(Nuvarande för juniorer)
- Hamburgerfickor och servetter: Förvaras i kiosken alt. klubblokalen.
- Betalning: Hamburgeriet är kontantfritt. Betalning sker med hjälp av Swish eller kort då vi använder betalsystemet Zettle. Lathund samt det som behövs för detta finns på plats.
- Bemanningsschema: Ska finnas en lista vid hamburgeriförsäljningen. Vid frågor kontakta kansliet eller cupgeneral.
- Slut varor: Kontakta kansliet eller cupgeneral.
- Förkläden: Engångsförkläden finns i hamburgeriet för den/dem som sköter grillen. Ha gärna oskadliga kläder då det förekommer en del stänk från grillen.